Om mig


Bag virksomheden Din EnergiDesigner står jeg, Marianne Schütze. 

Jeg har 15 års erfaring som leder i forskellige brancher
– Stor succes med forandringsledelse & empowerment
– Speciale i optimering og udvikling af potentialer
– Erfaren i distanceledelse, også over landegrænser

Jeg har en spændende uddannelsesmæssig baggrund
– HD i Organisation & Ledelse
– Coach & Kostvejleder
– Uddannet inden for IT, kommunikation & projektledelse

Mine Personlige Karakteristika
– Stort smil, højt humør & masser af personlig power
– Brænder igennem – også via skærmen
– Ambitiøs, arbejdsom og målrettet

Jeg har selv håndteret en række udfordringer i mit eget liv, både personligt og professionelt, og det gav mig inspirationen til at udvikle den helt unikke EnergiDesignerModel, som du kan læse mere om her.


Det jeg tilbyder

EnergiDesigner-Modellen

Det indre liv

Det indre liv

Din mentale sundhedstilstand kan bruges som indikator på energien i dit indre liv, men det kan være en svær størrelse af forholde sig til. For hvordan måler man den? Om den er god eller dårlig, trænger til ”at tabe sig”, har behov for mere næring eller en tur i det mentale fitnesscenter sammen med en coach.

SundhedsLivet

SundhedsLivet

Din fysiske sundhedstilstand rummer den mere håndgribelige energi i din krop, som du påvirker igennem det du spiser, og hvor meget du bevæger dig. Restitution og kvaliteten og omfanget af din søvn spiller også en stor rolle for din fysiske sundhedstilstand.

PrivatLivet

PrivatLivet

Din sociale sundhedstilstand påvirkes i høj grad af dit privatliv, og familie, venner og andre relationer har stor indflydelse på din energi. Du skal være opmærksom på at holde fast i dine egne præferencer for at fastholde den gode energi og undgå at havne i det drænende hamsterhjul.

ArbejdsLivet

ArbejdsLivet

Arbejdslivet har for de fleste mennesker en stor betydning for deres identitetsskabelse. Det er noget af det første, der spørges ind til, når vi møder andre. Vi bestemmer dog selv arbejdets betydning i vores liv, men uanset prioritering har Arbejdslivet en stor betydning for vores energi, da vi bruger en stor del af vores liv på at arbejde.

Det siger mine kunder

Stinne Roed Sørensen

Mit forløb hos Din EnergiDesigner Marianne Schütze er uden tvivl noget af det bedste jeg har gjort for mig selv.

Marianne har vist mig, at jeg kan opnå alle de ting, som jeg drømmer om, ved at tage aktive, gode valg for mig selv og ikke mindst for min familie.

Alt for længe har jeg prioriteret alle andre, men jeg har lært nu, at ved, at jeg prioriterer mig selv, får jeg i virkeligheden langt mere energi til at gøre og være alle de ting, som jeg ønsker.

Marianne tager “det hele menneske” med på rejsen – krop og sind. Mit forløb hos Marianne har både inkluderet kostplan, motion, vejledning om kosttilskud og gode dialoger – med virkelig gode resultater. Alt sammen i et tempo som vi satte sammen.

Jeg har valgt at tilkøbe flere samtaler med Marianne efter første del af mit forløb. Ikke fordi, at jeg ikke føler mig klædt godt på til kampen mod de sidste kilo og en sundere og mere energisk livsstil, men fordi jeg ikke føler, at jeg er færdig med min udvikling – og der vil jeg ikke undvære Marianne på sidelinjen.
Tak for dig Marianne, og alt det gode du gør!

Stinne Roed Sørensen

30 år

Kontakt mig

Tlf: +45 4058 4059
Email: kontakt@energidesigner.dk
Hospitalstorget 2a, 58227 Linköping, Sverige

Åbningstider

Mandag – Torsdag: Kl. 9-15
Fredag: Kl. 9-12
Coaching efter aftale.

Følg mig her

Copyright © Din EnergiDesigner 2020