Om mig


Bag virksomheden Din EnergiDesigner står jeg, Marianne Schütze. 

Jeg har 15 års erfaring som leder i forskellige brancher
– Stor succes med forandringsledelse & empowerment
– Speciale i at afdække og realisere potentialer
– Stor erfaring i løsning af ledelsesproblematikker
– Indsigt i dynamikker i virksomheder med 10-500 medarbejdere

Jeg har en spændende uddannelsesmæssig baggrund
– HD i Organisation & Ledelse
– MindsetUdvikler, Coach & Kostvejleder
– Uddannet inden for IT, kommunikation & projektledelse

Mine Personlige Karakteristika
– Stort smil, højt humør & masser af personlig power
– Brænder igennem – også via skærmen
– Ambitiøs, arbejdsom og målrettet

Jeg har igennem årene som leder og selvstændig opnået stor erfaring med mentaltræning som den afgørende faktor for at få succes, både privat og jobmæssigt. Det er den erfaring jeg trækker på, når jeg lærer dig at skabe et Powermindset, som giver dig energi, mod og handlekraft til at bryde vanetænkningen, udleve dit potentiale og gå efter dine mål og drømme.

Book en gratis afklaringssamtale her, hvis du er nysgerrig efter at vide mere om, hvordan mindset træning kan hjælpe dig videre.


Det jeg tilbyder

EnergiDesigner-Modellen

Det indre liv

Det indre liv

Din mentale sundhedstilstand kan bruges som indikator på energien i dit indre liv, men det kan være en svær størrelse af forholde sig til. For hvordan måler man den? Om den er god eller dårlig, trænger til ”at tabe sig”, har behov for mere næring eller en tur i det mentale fitnesscenter sammen med en coach.

SundhedsLivet

SundhedsLivet

Din fysiske sundhedstilstand rummer den mere håndgribelige energi i din krop, som du påvirker igennem det du spiser, og hvor meget du bevæger dig. Restitution og kvaliteten og omfanget af din søvn spiller også en stor rolle for din fysiske sundhedstilstand.

PrivatLivet

PrivatLivet

Din sociale sundhedstilstand påvirkes i høj grad af dit privatliv, og familie, venner og andre relationer har stor indflydelse på din energi. Du skal være opmærksom på at holde fast i dine egne præferencer for at fastholde den gode energi og undgå at havne i det drænende hamsterhjul.

ArbejdsLivet

ArbejdsLivet

Arbejdslivet har for de fleste mennesker en stor betydning for deres identitetsskabelse. Det er noget af det første, der spørges ind til, når vi møder andre. Vi bestemmer dog selv arbejdets betydning i vores liv, men uanset prioritering har Arbejdslivet en stor betydning for vores energi, da vi bruger en stor del af vores liv på at arbejde.

REFERENCER

Mellemleder i Jammerbugt Kommune
"Jeg elsker mit nye positive mindset, og den energi og glæde det bringer med sig. Jeg beundrer mine egne visioner for fremtiden og mit nye syn på livet. Jeg kan på det varmeste anbefale Mariannes forløb. Enhver vil blive overrasket over den transformation, man bliver ført igennem og vil elske den man er, når man kommer ud på den anden side".

Direktør, privat virksomhed, Midtjylland
"Jeg er SÅ tilfreds med dig som coach. Du udfordrer og udvikler mig HELT vildt".

Selvstændig, Odense
"Marianne har noget virkelig godt materiale, som giver SÅ vildt meget til det at kunne arbejde ind i dig selv og finde svar. Hun er så varm og glad og støttende. Jeg var virkelig overrasket over, HVOR stærke og effektive de 8 uger var. En varm anbefaling fra mig."

Glade og tilfredse kunder

2020

Kontakt mig

Tlf: +45 4058 4059
Email: kontakt@energidesigner.dk
Hospitalstorget 2a, 58227 Linköping, Sverige

Åbningstider

Mandag – Torsdag: Kl. 9-15
Fredag: Kl. 9-12
Coaching efter aftale.

Følg mig her

Copyright © Din EnergiDesigner 2020