EnergiDesignerModellen

EnergiDesignerModellen


Mange går og smådrømmer om et overskudsliv, uden helt at tænke nærmere over, hvad der skal til. Derfor bliver det ofte bare ved tanken. Drømmene skifter med tiden karakter og bliver til hverdagsbrok. Bristede illusioner. Dårlig energi. Negative tanker. Ikke ligefrem vejen til et overskudsliv.

Jeg har selv været i den situation mange gange, og forsøgte at finde min egen vej ud af den drænende tilstand. Jeg oplevede, at jeg havde svært ved at se min situation i sin helhed, når ét område i mit liv var under pres.

Hvis det var jobbet, jeg ikke rigtigt trivedes i, så fokuserede jeg på det, og tiltrak kun mere negativitet. Var det sundheden, den var gal med, så gik jeg og slog mig selv oven i hovedet over det, hvilket på ingen måde gav mig en positiv energiudvikling.

Men en dag slog det mig, at alt er energi, og at energien skulle være mit fokus. Jeg blev EnergiDesigner i mit eget liv.

Med mange års erfaring som leder, og en baggrund som kostvejleder og coach, har jeg derfor udviklet EnergiDesignerModellen, som på en meget konkret og overskuelig måde, guider dig igennem de væsentligste områder i dit liv. De områder, som tilsammen skaber dit drømmeliv.

EnergiDesignerModellen er holistisk og består af de fire hovedområder Privatlivet, Arbejdslivet, SundhedsLivet og Det Indre Liv. Hvert område rummer en række energisk livstemaer, som du får viden, værktøjer og motivation til at arbejde med, så du bliver EnergiDesigner i dit eget liv.

Læs mere her, hvad jeg tilbyder, eller gå direkte til webshoppen.


Kontakt mig

Tlf: +45 4058 4059
Email: kontakt@energidesigner.dk
Hospitalstorget 2a, 58227 Linköping, Sverige

Åbningstider

Mandag – Torsdag: Kl. 9-15
Fredag: Kl. 9-12
Coaching efter aftale.

Følg mig her

Copyright © Din EnergiDesigner 2020