Bliv en powerkvinde (gruppe-forløb)

Bliv en powerkvinde (gruppe-forløb)

Oplever du igen og igen, at du ikke får sagt din ærlige mening?
Har du svært ved at sætte grænser over for andre?
Bebrejder du tit dig selv for, at du ikke får gjort de ting for dig selv, som du egentlig gerne vil?

Har du lyst til at blive bedre til at træffe beslutninger, der er gode for dig, og til at sætte handling bag alle dine drømme, så er Powerkvinde-kurset lige noget for dig.

Powerkvinde-kurset er til dig, som har lyst til en forandring i dit liv.

Dig, der kan mærke, at det er tid til at gøre noget andet, end du gør i dag

Du lærer at få kontakt til dine drømme, og får redskaber til at skabe et samspil mellem dine tanker, følelser og handlinger, så du bliver i stand til at træffe beslutninger, og føre dem ud i livet. Det er her din power ligger gemt.

Kan du genkende dig selv?

 • Du drømmer om at genfinde din personlige power, og være den version af dig selv,
  som du elsker at være, hvor du føler dig fri og godt tilpas
 • Du udskyder alt for tit at gøre noget for dig selv, fordi der hele tiden er noget,
  du synes, du skal gøre for andre først
 • Du er tilbøjelig til at forklare dine manglende handlinger med det, der sker i dine ydre omstændigheder, i stedet for at tage ansvar for at gøre noget selv
 • Du ønsker mere livsglæde, energi og overskud i dit liv, men har svært ved at se,
  hvordan det skal lykkes i en travl hverdag

Har du lyst til at styrke din personlige power, få hjælp til at se nye handlemuligheder og leve i større harmoni med dine værdier og drømme, så er dette Powerkvinde-kursus lige noget for dig.

Det her kommer du til at arbejde med

Jeg har nøje udvalgt de temaer, modeller og øvelser, som du kommer igennem i dette 5-ugers transformerende personlige udviklingskursus. Én gang om ugen har vi en fælles coaching-session online, hvor du får hjælp til opgaverne og blive inspireret af de andre deltagere, og så bliver der også en afsluttende coaching, hvor vi sammen gør status og fejrer din succes. Du kommer bl.a. til at arbejde med dette:

 • Dit selvbillede (mindset, tanker, følelser, reaktionsmønster)
 • Din energimæssige tilstand
 • Frygt & Mod
 • Personlig Power Meditation
 • Motivation & mindset
 • Ritualer & Vaner
 • Refleksion & taknemmelighed

Det foregår sådan her

I løbet af de 5 uger kommer du igennem hele processen. Du skal både se på din nuværende situation, hvordan din situation kan blive anderledes, hvad der skal til for, at det bliver sådan og sidst – men ikke mindst – få tingene til at ske. Du kommer til at genfinde og styrke din personlige power.

Opgaverne kommer løbende, og dit udbytte er størst, når du løser opgaverne i den rækkefølge, de frigives. Afsæt tid til hver opgave, vær stolt af at du prioriterer dig selv og nyd processen. Når du har købt adgang, har du selvfølgelig evig adgang til materialet.

Powerkvinde-kurset gennemføres i en Facebook-gruppe, hvor du bliver en del af et fællesskab med andre – der også ønsker at genfinde deres personlige power.

Forskning viser, at du har lettere ved at udvikle dig og opnår større resultater sammen med andre, fordi fællesskabet motiverer og inspirerer dig. Det øger din tro og din evne til at lykkes.

Har du brug for personlig sparring på dine opgaver, så er det også i Facebook-gruppen, det foregår. Her jeg vil jeg dagligt tjekke ind og svare på spørgsmål fra alle deltagere og hjælpe dig godt igennem processen, så du får det fulde udbytte af mini-kurset.

Jeg glæder mig til at guide dig i processen, så du om bare 5 uger er godt på vej til at blive en powerkvinde og leve det liv, du elsker.

Så lidt koster det

Prisen for dette unikke 5 ugers Powerkvinde-kursus med gennemarbejdet og lækkert materiale, løbende sparring, 6 coaching-sessioner af en times varighed og medlemskab af en skøn Facebook-gruppe med andre kvinder er kun 2.495 kr.

Kurset starter tirsdag 8. september og Facebook-gruppen åbner op dagen før, så du lige kan nå at tjekke den ud, inden vi starter op. Når du er med i gruppen får du løbende sparring på opgaverne, og så har vi en ugentligt seance med fælles coaching, hvor du får værdifuld hjælp og motivationsboost til at arbejde med dig selv og opgaverne.

Tilmelding

Hvis du er klar på at blive den powerkvinde, du drømmer om at være, så tilmeld dig her. Jeg glæder mig allerede til at hjælpe dig med din personlige udvikling, så du bliver den version af dig selv, som du elsker at være.

Tidligere kunder anbefaler

Signe Mortensen

Signe Mortensen (juni 2020):
Jeg har deltaget på Mariannes Powerkvinde forløb, og jeg har fået et kæmpe udbytte. Jeg har følt mig støttet i hele forløbet, som har været skruet sammen med konkrete opgaver, coaching sessioner i gruppe og mulighed for at lave noget individuelt.

Jeg har med Mariannes hjælp opnået større selvværd, en genvunden tro på mig selv og mit værd, jeg har fået sat ild til mit bål og mærker en power uden lige.

Jeg har fået støtte til at sætte mig klare mål, fået sat skub i mine drømme og fået en forståelse for, hvad det er der har holdt mig tilbage inden forløbet.

Jeg har fået kærlig støtte fra gruppen, og vi har heppet på hinanden, der er opstået relationer og jeg har følt mig set, hørt og forstået. Det er tydeligt for mig, at jeg har fået en masse ud af forløbet også mere end jeg havde regnet med eller turde håbe på.

Jeg kan kun anbefale et Powerkvinde forløb, det er en utrolig givende gave at give dig selv. Jeg har ikke fortrudt et eneste sekund♡

Karina Strøm

Karina Strøm (juni 2020):
Jeg havde i min vildeste fantasi ikke forestillet mig, at jeg ville kunne udvikle mig så meget på så kort tid. Jeg elsker den energi og power du har Marianne, og jeg bli’r så smittet af din positive energi og tilgang til livet ♡

For ca tre måneder siden var jeg meget tæt på bunden. Jeg var tæt på at kaste håndklædet i ringen, opgive og sætte mig i et hjørne og bare ralle.  Min undergrund føltes usikker, jeg kunne ikke træffe beslutninger og skreg på tryghed, forudsigelighed og struktur. 

Jeg har nok flere gange i mit liv været et offer. Et offer som datter, som hustru og som ansat. Ikke et pivende lille væsen, men en der indrettede mig efter andre, gjorde alt for at gøre det godt for andre og redde verden. Jeg glemte bare mig selv. 

Men midt i min omtågethed så jeg pludselig en mulighed gennem Mariannes kursus til at give slip på offerrollen og gå i retning af at blive en powerkvinde. 

Gennem konkrete opgaver, gruppemøder på zoom og inspiration fra både Marianne og de andre holddeltagere rejste jeg afsted. Det blev en hård rejse, med følelser i fuldt udbrud, tanker der myldrede, nye perspektiver, indsigt i mig selv og mine handlemønstre, frustration, træthed, samt overraskelse, glæde, forundring og stolthed. 

Pludselig kan jeg træffe beslutninger uden at være bange for hvad andre tænker, jeg kan sige fra og til for min egen skyld, jeg tør bevæge mig ud i nyt og møde udfordringer, jeg kan undre mig over andre, uden at være fordømmende eller bekymret, jeg tør vælge mennesker til, der giver mig energi og vælge dem fra, der dræner mig for energi og mest af alt, så tør jeg stå ved de beslutninger jeg træffer og er stolt af det. 

Jeg har fået venskaber for livet og er stolt og glad for at have været med på de andre teamdeltageres rejse og set dem udvikle sig og blomstre og blive skønne powerkvinder, som jeg selv. 

Jeg ejer min styrke og min frie vilje. Jeg elsker mit nye positive mindset og den energi og glæde det bringer med sig. Jeg beundrer mine egne visioner for fremtiden og mit nye syn på livet. Jeg ejer min power og jeg er stolt af det. 

Jeg kan på det varmeste anbefale Mariannes forløb. Enhver vil blive overrasket over den transformation man bliver ført gennem og vil elske den man er, når man kommer ud på den anden side. Bliv en powerkvinde – du vil elske det. 

Mine tanker bag dette kursus

Jeg har udviklet dette transformerende Powerkvinde-kursus, fordi jeg kender alt til at føle mig fanget i hamsterhjulet. Jeg har selv været der og kender derfor følelsen af at være i underskud. Følelsen af at “der må være mere i livet end det her” uden at kunne se, hvordan det kunne blive anderledes. Den situation var jeg i, i alt for mange år, indtil en dag, hvor jeg tog en beslutning om, at nok var nok.

Nu måtte jeg tage ansvar for at skabe mig selv et andet liv. Jeg var blevet slave af hverdagens hamsterhjul og havde givet de ydre omstændigheder ansvaret for, hvorfor jeg følte mig fanget. På det tidspunkt havde jeg stadig ingen idé om, at jeg selv sad med nøglen til at blive den powerkvinde, jeg er i dag.

Jeg opsøgte en coach, som hjalp mig med at se situationen i et nyt lys. Jeg fik sparring og værktøjer til at skabe nye muligheder for mig selv, og det var en kæmpe befrielse at få hjælp til netop det. For det havde jeg aldrig klaret på egen hånd.

Nu er jeg selv uddannet coach, og har arbejdet som coach i min egen virksomhed siden 2016. Det har givet mig stor erfaring med at skabe personlig udvikling for andre, primært kvinder.

Min oplevelse er, at uanset hvilken forandring mine kunder ønsker, kræver det altid evnen til at kunne prioritere sig selv. Og den evne er ofte underudviklet hos mange kvinder. Måske du kender det fra dig selv?

Du er optaget af omsorg for andre, og har det godt med at være noget for andre. Desværre ofte på bekostning af din egen trivsel og drømme. Du udskyder at gøre noget for dig selv, eller også er der ikke energi og overskud til det, fordi du har givet det væk til alle andre. Lyder det bekendt?

Kan du genkende dig selv, er det nu du skal tage handling.

Din EnergiDesigner

Kort om mig

Jeg hedder Marianne Schütze, gift og mor til to skønne teenageunger. Jeg har været selvstændig siden 2016 og hjulpet masser af mennesker til forandring. Jeg står bag det unikke koncept ”EnergiDesigner”, som hjælper dig med at få overskud til at leve dit drømmeliv.


Udover onlineforløb holder jeg events og foredrag. Tilbyder 1:1 coaching og meditationer. Jeg har tidligere været tilknyttet en række nordjyske virksomheder, hvor jeg lærte medarbejderne at designe deres energi, så de kunne performe bedre i deres arbejdsliv og samtidig bevare energi til deres privatliv.

Er du klar til at arbejde sammen med mig om at genfinde din personlige power? Jeg er klar på 5 uger med fokus på dig og din udvikling!

Du kan læse meget mere om mig på www.energidesigner.dk og så håber jeg du følger med på Instagram eller Facebook 

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg dele indholdet med mine veninder/venner/søster/kollega osv.?
Desværre, Powerkvinde-kurset er personligt og må ikke deles, videresendes, ses osv. med 3. part jvf. copyrights. Jeg har holdt prisen så lav, at alle der ønsker det, kan være med.

Er teknikken svær?
Nej, det er super nemt. Du får adgang til alt materialet via Facebook-gruppen, hvor du også kan få løbende sparring af mig.

Book din plads med det samme

Så er du et skridt tættere på at genfinde din personlige power. Vi starter tirsdag 8. september. Facebook-gruppen åbner dagen før, så du lige kan nå at orientere dig, inden vi starter.

Ja, tak, jeg er klar til at blive en powerkvinde

Tag handling mens du har motivationen. Vent ikke til en anden dag. Dagen i dag er den helt perfekte dag til at gøre noget godt for dig selv. Vi ses.

What if you simply devoted this year to loving yourself more?

Kontakt mig

Tlf: +45 4058 4059
Email: kontakt@energidesigner.dk
Hospitalstorget 2a, 58227 Linköping, Sverige

Åbningstider

Mandag – Torsdag: Kl. 9-15
Fredag: Kl. 9-12
Coaching efter aftale.

Følg mig her

Copyright © Din EnergiDesigner 2020