Styrk din personlige power (gruppeforløb)

Styrk din personlige power (gruppeforløb)

Er du klar til at LEVE dine DRØMME ud i virkeligheden?
Er du klar til at tage handling på din INTUITION,
trodse FRYGTEN og skabe det liv, du ELSKER at leve? 

Powerkurset er til dig, som har lyst til en forandring i dit liv.

Dig, der kan mærke, at det er tid til at gøre noget andet, end du gør i dag

Du lærer først og fremmest at få kontakt til dine drømme (igen), og får redskaber til at skabe et samspil mellem dine tanker, følelser og handlinger, så du bliver i stand til at træffe beslutninger, og føre dem ud i livet. Det er her din power ligger gemt.

Kan du genkende dig selv?

 • Du drømmer om at genfinde din personlige power, og være den version af dig selv,
  som du elsker at være, hvor du føler dig fri og godt tilpas
 • Du udskyder alt for tit at gøre noget for dig selv, fordi der hele tiden er noget,
  du synes, du skal gøre for andre først
 • Du er tilbøjelig til at forklare dine manglende handlinger med det, der sker i dine ydre omstændigheder, i stedet for at tage ansvar for at gøre noget selv
 • Du ønsker mere livsglæde, energi og overskud i dit liv, men har svært ved at se,
  hvordan det skal lykkes i en travl hverdag

Har du lyst til at styrke din personlige power, få hjælp til at se nye handlemuligheder og leve i større harmoni med dine værdier og drømme, så er dette Powerkursus lige noget for dig.

Det her kommer du til at arbejde med

Jeg har nøje udvalgt de temaer, modeller og øvelser, som du kommer igennem i dette 5-ugers transformerende personlige udviklingskursus.

Én gang om ugen har vi en fælles coaching-session online, hvor du får hjælp til opgaverne og blive inspireret af de andre deltagere, og så er der også en afsluttende coaching, hvor vi sammen gør status og fejrer din succes. Du kommer bl.a. til at arbejde med dette:

 • Dit selvbillede (mindset, tanker, følelser, reaktionsmønster)
 • Din energimæssige tilstand
 • Frygt & Mod
 • Personlig Power Meditation
 • Motivation & mindset
 • Ritualer & Vaner
 • Refleksion & taknemmelighed

Det foregår sådan her

I løbet af de 5 uger kommer du igennem hele processen. Du skal både se på din nuværende situation, hvordan din situation kan blive anderledes, hvad der skal til for, at det bliver sådan og sidst – men ikke mindst – få tingene til at ske. Du kommer til at genfinde og styrke din personlige power.

Opgaverne kommer løbende hver uge, og dit udbytte er størst, når du løser opgaverne i den rækkefølge, de frigives. Du har selvfølgelig evig adgang til materialet.

Powerkurset gennemføres i en Facebook-gruppe, hvor du bliver en del af et fællesskab med andre – der også ønsker at genfinde deres personlige power.

Forskning viser, at du har lettere ved at udvikle dig og opnår større resultater sammen med andre, fordi fællesskabet motiverer og inspirerer dig. Det øger din tro og din evne til at lykkes.

Har du brug for personlig sparring på dine opgaver, så er det også i Facebook-gruppen, det foregår. Her jeg vil jeg dagligt tjekke ind og svare på spørgsmål og hjælpe dig godt igennem processen, så du får det fulde udbytte af Powerkurset.

Pris og planlægning

Prisen for dette unikke 5 ugers Powerkursus med gennemarbejdet og lækkert materiale, løbende sparring, 6 coaching-sessioner af en times varighed og medlemskab af en skøn Facebook-gruppe med andre kvinder er kun 2.495 kr.

Kurset starter mandag 26. oktober og Facebook-gruppen åbner op dagen før, så du lige kan nå at tjekke den ud, inden vi starter op. Når du er med i gruppen får du løbende sparring på opgaverne, og så har vi en ugentligt gruppeseance med fælles coaching, hvor du får værdifuld hjælp og et motivationsboost til at arbejde med dig selv og opgaverne.

Der er velkomstmøde mandag 26. oktober kl. 19-19.30 og herefter er der undervisning og gruppecoaching hver torsdag kl. 20-21 (29. okt. og 5., 12., 19., 26. nov.).

Her kan du tilmelde dig

Er du klar til at skabe det liv, du elsker at leve, så tilmeld dig her. Jeg glæder mig til at hjælpe dig med din personlige transformation, og motivere og inspirere dig til at gøre alt det, du ikke troede, du kunne. Jeg ved du kan. For hvis du kan drømme det, så kan du gøre det.

Læs hvad tidligere kunder har opnået med Powerkurset

Der er allerede gennemført to hold af Powerkurset. Nedenfor kan du møde Signe og Karina, fra hold 1, og Heidi og Tricia, der deltog på hold 2.

Signe Mortensen (juni 2020):
Jeg har deltaget på Mariannes Powerkvinde forløb, og jeg har fået et kæmpe udbytte. Jeg har følt mig støttet i hele forløbet, som har været skruet sammen med konkrete opgaver, COACHING sessioner i gruppe og mulighed for at lave noget individuelt.

Jeg har med Mariannes hjælp opnået større SELVVÆRD, en genvunden tro på mig selv og mit værd, jeg har fået sat ild til mit bål og mærker en power uden lige.

Jeg har fået støtte til at sætte mig klare MÅL, fået sat skub i mine drømme og fået en forståelse for, hvad det er der har holdt mig tilbage inden forløbet.

Jeg har fået kærlig støtte fra gruppen, og vi har heppet på hinanden, der er opstået RELATIONER og jeg har følt mig set, hørt og forstået. Det er tydeligt for mig, at jeg har fået en masse ud af forløbet også mere end jeg havde regnet med eller turde håbe på.

Jeg kan kun ANBEFALE et Powerkvinde forløb, det er en utrolig givende gave at give dig selv. Jeg har ikke fortrudt et eneste sekund♡

Karina Strøm (juni 2020):
Jeg havde i min vildeste fantasi ikke forestillet mig, at jeg ville kunne udvikle mig så meget på så kort tid. Jeg elsker den energi og power du har Marianne, og jeg bli’r så smittet af din positive ENERGI og tilgang til livet ♡

Gennem konkrete opgaver, gruppemøder på zoom og inspiration fra både Marianne og de andre holddeltagere rejste jeg afsted. Det blev en hård rejse, med følelser i fuldt udbrud, TANKER der myldrede, nye perspektiver, indsigt i mig selv og mine handlemønstre, frustration, træthed, samt overraskelse, GLÆDE, forundring og stolthed. 

Pludselig kan jeg træffe beslutninger uden at være bange for hvad andre tænker. Jeg kan sige fra og til for min egen skyld. Jeg tør bevæge mig ud i nyt og møde UDFORDRINGER. Jeg kan undre mig over andre, uden at være fordømmende eller bekymret. Jeg tør vælge mennesker til, der giver mig energi, og vælge dem fra, der dræner mig for energi.

Og mest af alt, så tør jeg stå ved de BESLUTNINGER jeg træffer og er stolt af det.  Jeg elsker mit nye positive mindset og den energi og glæde det bringer med sig. Jeg beundrer mine egne visioner for fremtiden og mit nye syn på livet. Jeg ejer min POWER og jeg er stolt af det. 

Jeg kan på det varmeste ANBEFALE Mariannes Power-forløb. Enhver vil blive overrasket over den transformation man bliver ført gennem og vil elske den man er, når man kommer ud på den anden side. Bliv en powerkvinde – du vil elske det. 

Heidi Hedemann (Oktober 2020):
Hvis du overvejer at gøre noget godt for dig selv, så stop med at overveje det – GØR DET! ?

Hvis du ikke ved, hvordan du skal gøre, eller måske ikke sikker på, hvad det skal være, så få hjælp til det– jeg kan på det varmeste anbefale dig at melde dig på Mariannes kursus ”Styrk din personlige Power”.

Marianne giver masser af gode inputs, stiller de rigtige, og måske nogle gange lidt trælse spørgsmål, men altid på en kærlig og velment og støttende måde for at du udvikler dig. Marianne vil dig kun det bedste. Marianne er yderst kompetent og hendes energi, smil og latter er smittende ❤️

Hvis du er, (ligesom jeg var), lidt skræmt over, at det er et gruppeforløb, så hop ud i det alligevel. Det giver virkelig noget at være i en gruppe, langt mere end du kan forestille dig.

Igennem kurset har jeg fået en masse gode værktøjer, som jeg kan bruge hver dag ❤️.

Tricia Lund Stender (Oktober 2020):
Jeg har været på 5 ugers powerkvinde forløb, og det var de skønneste penge jeg længe har brugt på mig selv.

Marianne har noget virkelig godt materiale, som giver SÅ vildt meget til det at kunne arbejde ind i dig selv og finde svar. Hun er så varm og glad og støttende. Jeg var virkelig overrasket over HVOR stærkt og effektive de 5 uger var.

En varm anbefaling fra mig… Hvis du overvejer, så bare bestil det – GØR DET!!!! Jeg har ikke andet end positive grunde og ville gøre det IGEN OG IGEN:-) KÆRLIGST fra MIG en stærk målrettet powerkvinde…

Book din plads med det samme

Så er du et skridt tættere på at genfinde din personlige power. Vi starter mandag 26. oktober. Facebook-gruppen åbner dagen før, så du lige kan nå at orientere dig, inden vi starter.

Ja, tak, jeg er klar til at blive en powerkvinde

Tag handling mens du har motivationen. Vent ikke til en anden dag. Dagen i dag er den helt perfekte dag til at gøre noget godt for dig selv. Hvis ikke nu, hvornår så?

Mine tanker bag dette kursus

Jeg har udviklet dette transformerende Powerkursus, fordi jeg kender alt til at føle mig fanget i hamsterhjulet. Jeg har selv været der og kender derfor følelsen af at være i underskud. Følelsen af at “der må være mere i livet end det her” uden at kunne se, hvordan det kunne blive anderledes. Den situation var jeg i, i alt for mange år, indtil en dag, hvor jeg tog en beslutning om, at nok var nok.

Jeg opsøgte en coach, som hjalp mig med at se situationen i et nyt lys. Jeg fik sparring og værktøjer til at skabe nye muligheder for mig selv, og det var en kæmpe befrielse at få hjælp til netop det. For det havde jeg aldrig klaret på egen hånd.

Nu er jeg selv uddannet coach, og har arbejdet som coach i min egen virksomhed siden 2016. Det har givet mig stor erfaring med at skabe personlig udvikling for andre, primært kvinder.

Min oplevelse er, at uanset hvilken forandring mine kunder ønsker, kræver det altid evnen til at kunne prioritere sig selv. Og den evne er ofte underudviklet hos mange kvinder. Måske du kender det fra dig selv?

Er du klar til at arbejde sammen med mig om at genfinde din personlige power?
Jeg er klar på 5 uger med fokus på dig og din udvikling!

Din EnergiDesigner

Kort om mig

Jeg hedder Marianne Schütze, gift og mor til to skønne teenageunger. Jeg har været selvstændig siden 2016 og hjulpet masser af mennesker til forandring. Jeg står bag det unikke koncept ”EnergiDesigner”, som hjælper dig med at få overskud til at leve dit drømmeliv.


Udover onlineforløb holder jeg events og foredrag. Tilbyder 1:1 coaching og meditationer. Jeg har tidligere været tilknyttet en række nordjyske virksomheder, hvor jeg lærte medarbejderne at designe deres energi, så de kunne performe bedre i deres arbejdsliv og samtidig bevare energi til deres privatliv.

Du kan læse meget mere om mig på www.energidesigner.dk og så håber jeg du følger med på Instagram eller Facebook 

Er du klar til mere power?

Tag en beslutning med det samme og book din plads på holdet. Det bliver noget af det mest transformerende, du har oplevet i dit liv, og du vil elske dig selv for det.

Kontakt mig

Tlf: +45 4058 4059
Email: kontakt@energidesigner.dk
Hospitalstorget 2a, 58227 Linköping, Sverige

Åbningstider

Mandag – Torsdag: Kl. 9-15
Fredag: Kl. 9-12
Coaching efter aftale.

Følg mig her

Copyright © Din EnergiDesigner 2020