COACHING

Få mere energi & overskud med EnergiCoaching


EnergiCoaching er baseret på de klassiske coachingprincipper om at skabe personlig udvikling ved at følge en veldokumenteret metode.


Ovenpå denne metode har jeg udviklet EnergiDesignerModellen, som sikrer en holistisk tilgang til at arbejde med energi i hele dit liv. Målet er, at du får energi til at leve det overskudsliv du drømmer om.


Coaching er effektivt uanset om det er personlige eller arbejdsmæssige mål, du har. Det kan også være en løsning, hvis du føler dig drænet for energi, uden helt at vide hvorfor. Igennem coachingen vil du opleve, at du “pludselig” finder svarene, fordi du får professionel sparring, der får dig til at tænke på en ny måde.


Igennem coachingen får du sat ord og følelser på din situation, og oplever fornyet energi og motivation til at gennemføre de handlinger, der skal til, for at opnå den personlige udvikling du har behov for.


Forudsætningen for succes med EnergiCoachingen er en åben og ærlig dialog omkring de tanke- og handlemønstre, der kan stå i vejen for de resultater, du ønsker at opnå. Ofte er dine vaner så indgroede, at du ikke længere tænker over, hvad du gør, og hvorfor du gør det.


Det er afgørende at få belyst dette, før du kan arbejde henimod en forandring. 


Jeg er certificeret coach og tager udgangspunkt i anerkendte metoder, som jeg har haft succes med at bruge igennem de sidste 15 år.


Jeg tilbyder 
– 1 times EnergiCoaching (650 kr.)
– 3 timers EnergiCoaching (1.750 kr.) – spar 200 kr.


Book en coaching ved at ringe eller sende en sms til tlf. 4058 4059 eller bestil direkte i webshoppen.


 
Kontakt mig

Tlf: +45 4058 4059
Email: kontakt@energidesigner.dk
Hospitalstorget 2a, 58227 Linköping, Sverige

Åbningstider

Mandag – Torsdag: Kl. 9-15
Fredag: Kl. 9-12
Coaching efter aftale.

Følg mig her

Copyright © Din EnergiDesigner 2020