MEDITATIONER

Lær at bruge meditationer til at styrke dit mindset


Guidede meditationer er nøglen til at få mere ro og nærvær i dit liv.

I en travl hverdag med masser af tanker der kredser om alle de ting, der skal laves, kan det være svært at skabe den ønskede ro på egen hånd. Men her kan meditationer virkelig gøre en forskel. Når du lytter til min stemme, der guider din vejrtrækning og tanker, bliver det lettere at fokusere og opnå et reelt åndehul, hvor du genoplader energien og restituerer.


Meditationer kan også bruges til at styrke dit mindset, hvis du f.eks. har en meget negativ indre dialog, eller oplever at du gang på gang påtager dig offerrollen, i stedet for at være den powerkvinde du ved, du kan være.


Meditation #1 – Selvkærlighed
Lyt til den guidede meditation og find frem til hvordan du kan få mere selvkærlighed i dit liv. Den hjælper dig med at sætte ord på dine følelser, og helt konkret at nå frem til en positivt bekræftelse om dig selv, som du kan skrive ned og hænge op.

Når du ser på den hver dag, vil den påvirke dit mindset og din egen tro på, at du skal huske de selvkærlige handlinger. Du kan også læse din affirmation højt for dig selv hver dag. Det er meget powerfuldt. –> Læs mere, lyt til en gratis lydprøve og bestil SelvkærlighedsMeditationen her


Meditation #2 – Mindset
Lyt til den guidede meditation og få hjælp til at styrke din indre dialog og skabe et mere positivt mindset. Det giver dig troen og modet til at skabe den forandring, du ønsker, så du igen kan se mere positivt på dit liv.


Du vil opleve, at du er i stand til at adskille dig fra din indre dialog, og så får du selvfølgelig også hjælp til at tranformere dit mindset, så det bliver mere positivt.  –> Læs mere, lyt til en gratis lydprøve og bestil MindsetMeditationen her


Meditation #3 – Personlig Power                                                                                                Meditationen hjælper dig med at få øje på, at du allerede er alt det, som du gerne vil være mere af. Du skal blot åbne mere op for det, og tillade dig selv at give det mere fokus og plads. Meditationen vil hjælpe dig med at blive mere bevidst og ikke mindst give dig konkrete værtøjer til at træne dig i at styrke din personlige power.


Hvis du har svært ved at være dig selv, vil du helt sikkert få glæde af min guidede meditation om Personlig Power. –> Læs mere, lyt til en gratis lydprøve og bestil PowerMeditationen her
Generelt om alle meditationerne


Meditationerne varer 20-25 min. og indeholder guidet tale og tid til refleksion på egen hånd.


Der medfølger et arbejdsark med en introduktion til hver meditation, god plads til at skrive noter, og en side med en afsluttende opgave, hvor du skal svare på en opgave.


Alle meditationer kan downloades til din telefon eller på din computer, så det er nem at bruge dem, uanset hvor du er. Du kan beholde meditationerne så længe, du ønsker, og lytte til dem så ofte som du har behov. Rigtig god fornøjelse.


Der er flere meditationer på vej, så følg med her på siden.


Kontakt mig

Tlf: +45 4058 4059
Email: kontakt@energidesigner.dk
Hospitalstorget 2a, 58227 Linköping, Sverige

Åbningstider

Mandag – Torsdag: Kl. 9-15
Fredag: Kl. 9-12
Coaching efter aftale.

Følg mig her

Copyright © Din EnergiDesigner 2020