MindsetCoaching

MindsetCoaching

DKK850

Coaching er effektivt til at skabe en konkret forandring i dit liv, uanset om det er personlige eller arbejdsmæssige mål, du har. 

Igennem coachingen vil du opleve, at du “pludselig” finder svarene, fordi du får professionel sparring, der får dig til at tænke på en ny måde, ved at udfordre dine gamle tankemønstre og begrænsende overbevisninger om, hvem du er, og hvad du kan.

Igennem coachingen får du sat ord og følelser på din situation, og oplever fornyet energi og motivation til at gennemføre de handlinger, der skal til, for at opnå den personlige udvikling du har behov for.

MindsetCoaching er baseret på de klassiske coachingprincipper om at skabe personlig udvikling ved at følge en veldokumenteret metode.

Igennem coachingen får du en dyb forståelse for sammenhængen mellem dine tanker, følelser og handlinger, og hvordan sindet arbejder sammen med kroppen.

Du øger din bevidsthed om konsekvenserne af dine egne tanker, og du lærer at ignorere frygten og slippe de begrænsende overbevisninger, der står i vejen for, at du kan tage handling på det, du drømmer om.

Du vil opleve, at du bliver i stand til at sætte dig selv fri, og får skabt et nyt billede af hvem du VIRKELIG er, og hvad du er i stand til.

 

Beskrivelse

 

 

Du kunne også være interesseret i...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt mig

Tlf: +45 4058 4059
Email: kontakt@energidesigner.dk
Hospitalstorget 2a, 58227 Linköping, Sverige

Åbningstider

Mandag – Torsdag: Kl. 9-15
Fredag: Kl. 9-12
Coaching efter aftale.

Følg mig her

Copyright © Din EnergiDesigner 2020