SuccesKit – Spis Energisk kost

SuccesKit – Spis Energisk kost

DKK149.00

Hvis du har svært ved at få spist varieret og mangler inspiration til mellemmåltider og madplaner, så er dette Succes-kit lige noget for dig.

Du får alt det materiale, du skal bruge, for at få succes med at spise mere energisk kost, der giver dig et stabilt blodsukker, hjælper dig med at holde vægten, og giver dig mere energi.

Du kan følge kostplanen slavisk hver dag, eller du kan skifte lidt rundt på måltiderne, alt efter hvad der passer dig. Kostplanen består af morgenmad, formiddag, frokost, eftermiddag og aften. Ved at følge en fast plan og få mere struktur på dine måltider, vil du opleve, at dit overskud stiger, så du også får energi til at gøre andre ting, som du har manglet energi til at gøre.

Du får adgang til at downloade et komplet Succes-Kit med alt det materiale, du skal bruge, så snart du har gennemført købet. Du får alt dette til kun 149 kr.:

  • Kostplan inkl. 4 ugers madplan (45 sider)
  • Opskriftsbog med 49 mellemmåltider (43 sider)
  • E-bog om kosttilskud med effekt

Du får tilsendt en mail med adgang til at downloade alle materialer, så snart du har gennemført købet, så du kan gemme dem og bruge dem resten af livet.

Du kan godt begynde at glæde dig til alle de positive forandringer, du opnår, når du spiser mad med mere næring, og mindre sukker hver dag. Det giver dig så meget mere overskud.

Rigtig god fornøjelse med at spise en mere energisk kost.

 

Beskrivelse

 

Du kunne også være interesseret i...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt mig

Tlf: +45 4058 4059
Email: kontakt@energidesigner.dk
Hospitalstorget 2a, 58227 Linköping, Sverige

Åbningstider

Mandag – Torsdag: Kl. 9-15
Fredag: Kl. 9-12
Coaching efter aftale.

Følg mig her

Copyright © Din EnergiDesigner 2020